Deschide-ți Inima – Concert Caritabil

Joi 14 aprilie începând cu ora 19 la Casa de Cultură a Studenţilor, Asociaţia Română Focul Viu împreună cu Centrul Judeţean de Creaţie Populară vă invită să vă deschideţi inima  şi să  patrundeţi în taina Învierii printr-un specatcol cu tematica religioasă. Concertul este organizat cu scopul de a  strânge  fonduri pentru reconstrucţia Centrului de zi Sf. Maria, al  APAHNP Cluj, care se ocupă din anul  1995, cu multă răbdare şi dăruire de tinerii cu dizabilităţi intelectuale.

Evenimentul vă propune o seară de suflet în care veţi descoperi taina ascunsă în pricesnele româneşti, muzică psaltică şi religioasă, precum şi în  poezie. Un concert cu o cauză nobilă, gândit astfel încât cei care beneficiază de sprijinul Centrului, persoanele cu dizabilităţi intelectuale, să îşi poată construi  un nou imobil pentru desfăşurarea activităţii, deoarece clădirea în care activează acum, situată pe str. Milton Lehrer 18( P-ta Cipariu), trebuie retrocedată .

Dintre artiştii care vor fi prezenţi pe scena Casei de Cultură a Studenţilor menţionăm:

  • Corul Magnificat, dirijor prof. Alexandru Suciu
  • Grupul Renaşterea, dirijor: Sergiu Stanciu
  • Marinela Zegrean-Istici
  • Adriana Sim
  • Cornel Răileanu, actor Teatrul Naţional Cluj-Napoca
  • Corul Allegria, dirijor Cristina Nagy Pătraşcu
  • Tinerii de la Centrul de zi Sf. Maria

Accesul la eveniment se face pe bază de invitaţie. Informaţii sau invitaţii puteți obţine la sediul Centrului de zi Sf. Maria,  str. Milton Lehrer 18( P-ta Cipariu) telefon : 0264-414.022, 0749-122.734, sau la Asociaţia Română Focul Viu 0722-302.536.

Evenimentul este organizat de Asociaţia Română Focul Viu împreună cu Centrul Judeţean Pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Cluj, Consiliul Judeţean Cluj cu participarea Asociaţiei Pentru Protejarea şi Ajutorarea Handicapaţiilor Neuro-psihici Cluj (Centrul de zi Sf. Maria) şi având  sprijinul Casei de Cultură a studenţilor.

Vă aşteptăm cu drag!

Comentariile sunt închise.