Joomla TemplatesBest Web HostingBest Joomla Hosting

Chestionar candidaţi parlamentare

Asociaţia Română Focul Viu a demarat în preajma alegerilor parlamentare din 9 decembrie 2012 un program de chestionare a tuturor candidaţilor pentru Parlament din colegiile clujene. Intrebările noastre s-au referit la subiecte pe care noi le considerăm a fi de primă importanţă pentru viitorul imediat al societăţii româneşti. Am reuşit să trimitem chestionarul nostru următorilor candidaţi:
Ekstein Kovacs Peter Adrian Papahagi Alexandru CordosAurelia Cristea Cornel Itu Daniel BudaAdrian Gurzau Felicia Gheorghiu Gabriela Radoiu LesGergely Balazs Hegedus Csilla Ivan IlarieLeonard Horvath Liviu Alexa Marius NicoaraMircea Giurgiu Oros Adrian Ovidiu CalinPetru Calian Popa Irimie Radu Zlati
Dintre toţi candidaţii a răspuns unul singur: Ekstein Kovacs Peter căruia îi mulţumim şi pe această cale.Toți ceilalți au ales sa ignore întrebările noastre.
Desigur, se pot trage multe concluzii în privinţa raportului pe care oamenii politici din România îl au cu alegătorii proprii (cu atât mai mult în perioada de campanie electorală), a felului în care aceștia știu să trateze subiecte de maximă importanță pentru viitorul romănesc și implicit a poziției pe care aceștia și-o asumă / sau nu, în instituția parlamentară.

Vă prezentăm în cele ce urmează raspunsurile d-lui Ekstein Kovacs Peter.


Share
 
Cuvânt de Învăţătură
Un om cu bună conştiinţă poate să se împrietenească cu oricine, iar cel rău se chinuieşte şi nu are linişte nici în singurătate.
parintele Arsenie Boca