Joomla TemplatesBest Web HostingBest Joomla Hosting

Susţine Activităţile ARFV!

Susţine activităţile ARFV direcţionând 2% din impozitul pe venit.

Tu ce vrei să faci cu cei 2% ? Asociaţia noastră are nevoie de sprijinul tău!

Fiecare cetăţean plătitor de taxe poate alege ca 2% din impozitul pe venitul pe care îl datorează Statului să ajungă la o organizaţie neguvernamentală, contribuind astfel la rezolvarea unei probleme sociale, la susţinerea unei cauze în care crede.
2%  nu este o donaţie sau o sponsorizare şi nu implică costuri pentru tine,  banii pe care alegi să îi direcţionezi către un ONG ar reveni oricum Statului.Acești bani v-au fost oricum reținuti din fiecare salar, dar acum aveți posibilitatea de a-i redirecta către proiecte pe care le agreați și in acest mod să ajutați, să dăruiți.


Concret, ce trebuie să fac ?

Tot ce trebuie să faci este să download-ezi formularul de mai jos, Declaratia 230, să-l completezi şi să ne trimiţi până la data de 10 mai 2013, Declaraţia completată şi semnată.

Descarcă Declaraţia 230.

Cum se completează?

Ai de completat secţiunea I, cea referitoare la datele personale şi o semnătura în partea de jos a formularului. Atât! Nu-ţi fă probleme dacă nu cunoaşti suma corespunzătoare a 2% din impozit. Va fi calculată de către organele fiscale. Nu trebuie ataşată Fişa Fiscală!

Unde depun Declaraţia?

Declaraţia trebuie depusă la ANAF dar, pentru susţinătorii noştri din Cluj vom merge noi să depunem declaraţiile, deci contactaţi-ne telefonic sau trimițându-ne un mail să venim la voi pentru a ridica declaraţiile completate ( se poate şi prin poştă cu scrisoare recomandată la Administraţia Finanţelor Publice a localităţii de domiciliu)

Important:

a) Formularul se completează DE MÂNĂ CU MAJUSCULE, în două exemplare, din care unul rămâne la contribuabil.

b) Anul la care se face referire în declaraţie este 2012, deoarece ne referim la impozitul pe venit din 2012, conform fişei fiscale. Puteţi lăsa căsuţa necompletată.

c) Dacă ai venituri din alte surse (cedarea folosinţei bunurilor, drepturi de autor, etc.): completeazi declaraţia 200, capitolul I şi III,  citind cu atenţie instrucţiunile de la final. Cei care obţin pe lângă salarii şi alte venituri, vor completa formularul 200, la toate capitolele aferente tipului de venit obţinut, inclusiv capitolul III "Destinaţia sumei reprezentând 2% din impozitul pe venitul anual datorat".

 

 

 

 

 

 

 

 
Cuvânt de Învăţătură
Un om cu bună conştiinţă poate să se împrietenească cu oricine, iar cel rău se chinuieşte şi nu are linişte nici în singurătate.
parintele Arsenie Boca