Joomla TemplatesBest Web HostingBest Joomla Hosting

Istoric Cuvântu Zilei

Dacă vrei să-ţi faci rânduială în viaţă, trebuie să-ţi faci mai întâi rânduială în minte.

Teofil Părăianu

"Cel mai însemnat lucru este, cred, paza păcii inimii. Să nu vă tulburaţi sub nici un chip. În inimă trebuie să domnească pacea, liniştea, tăcerea, liniştirea."

Staretul Tadei

Dumnezeu nu e în cer, nu-i pe pământ: Dumnezeu e în inima noastră. Am înţeles că un om poate avea totul neavând nimic şi nimic având totul.

Mihai Eminescu

A fi un calator intelept inseamna sa apreciezi atat locul de unde ai plecat, cat si cel spre care te indrepti

Carlo Goldoni

Caută la cine te preţuieşte, cât de curată e inima, nu cât de înalt e gândul.

Nicolae Iorga

Cum observa şi Pitagora, viaţa este foarte asemănatoare cu Jocurile Olimpice: câţiva îşi încordează muşchii la maxim pentru a câştiga un premiu şi pentru a fi ovaţionaţi de mulţime, alţii vin cu tarabe să vândă mulţimii marfă pentru bani, iar alţii (nu dintre cei mai ne’nţelepţi) nu vor nimic, vin doar ca să privească.  Ei sunt spectatori la ce fac alţii cu scopul de a învăţa cum să trăiască ei însăsi.

Michel de Montaigne

 

Fericirea adevărată n-o are, nu poate s-o aibă decât acela care o dă... Şi, ca s-o dai, nu e nevoie s-o ai, iar ca s-o ai, trebuie să începi prin a o da.

Alexandru Vlahuţă

Un om cu bună conştiinţă poate să se împrietenească cu oricine, iar cel rău se chinuieşte şi nu are linişte nici în singuratăte.

Arsenie Boca

 

Share
 
Cuvânt de Învăţătură
Un om cu bună conştiinţă poate să se împrietenească cu oricine, iar cel rău se chinuieşte şi nu are linişte nici în singurătate.
parintele Arsenie Boca