Joomla TemplatesBest Web HostingBest Joomla Hosting

Înălţarea Domnului - Ziua Eroilor

În fiecare an, în ziua marelui praznic al Înălţării Domnului, elevii Şcolii Gimnaziale “Alexandru Bohăţie” Vultureni, împreună cu profesorii lor, participă la Monumentul Eroilor situat în centrul satului, unde mereu se oficiază o slujbă de pomenire a tuturor eroilor, Si în acest an au ţinut să aducă un prinos de recunoştinţă eroilor poporului, care şi-au vărsat sângele pentru apărarea gliei străbune şi a neamului nostru.

Manifestarea s-a încheiat cu depunerea de coroane şi flori, în memoria eroilor români din toate timpurile şi din toate locurile, eroi care s-au jertfit pe câmpurile de luptă, în lagăre şi în închisori, pentru apărarea patriei, a credinţei strămoşeşti, pentru întregirea neamului, libertatea şi demnitatea poporului român.

Importanţa şi semnificaţia acestor sărbători, reprezintă o nouă oportunitate de a cultiva în conştiinţa elevilor noştri sentimentul ataşamentului faţă de patrie şi faţă de valorile spiritutuale şi istorice ale neamului românesc.

Activitatea sa încheiat la  Casa de Cultură a satului unde elevii sub îndrumarea lui Cătălin Buciu – membru al asociaţiei noastre au susţinut un program artistic de cântece şi dansuri populare. La acest eveniment au participat personalitaţi importante.


Share
 
Cuvânt de Învăţătură
Un om cu bună conştiinţă poate să se împrietenească cu oricine, iar cel rău se chinuieşte şi nu are linişte nici în singurătate.
parintele Arsenie Boca